Tananger er er flott sted.

Nå har jeg kommet hjem sliten i beina og lattermusklene.Man kunne ikke vente noe annet når en møttes pået slikt sted med mange flotte strikkeglade damer.Jeg kom på torsdag og fikk litt lenger helg Madam Strikk og Vibbedille hentet meg på flyplassen.De flotte Tananger damene stod på 100% for oss og er værd en stor bukett med roser hver seg.
Nrk Rogaland var på besøk og på fredag o kanskje en blir tv kjendis etter dette.Lørdag bar det ut på Sandnes garn og Laftehuset i Oltedal der fikk en fatt i melkegarn som jeg forelsket meg i tror jeg tømte hylla for en viss farge der.
Lørdags kvelden koste vi oss med bakt potet og mye anne snadder.Vi var temmlig slitene etter busstur og tok tidlig kveld.Søndagen var avreisedagen og da hadde vi Buffe og jeg lærte å spise blåskjell av Dronningmore og Dronninge takk skal dere ha damer.:)
Jeg ble litt utover søndagen og tok flyet kl.19.35 og låste meg inn her kl.23.00 dødssliten.Tusen hjertelig takk for meg jenter og gleder meg å se dere igjen neste år.Kjempe takk til Vibbedille og dere andre damene som stod på pinne for oss.Håper dere får noen rolige dager nå til strikking,dere skal vite at der e gjorde helgen minneverdig for meg.

4 kommentarer

Lene

09.sep.2008 kl.12:00

ja , jammen fikk vi trimmet lattermusklenen og kost oss du..

Koselig å endelig treffe deg "live".

Kos deg masse med garnet, og håper du får en herlig uke videre..

stor klem

karna

09.sep.2008 kl.12:39

Kjempekoselig å få treffe deg, håper du og garn kom vel hjem. Kos deg med garnet, kommer til å sjekke innom for se hvordan det går med mjølkegarnet ,-)

Marihøna

09.sep.2008 kl.14:47

Takk for sist og en kjempeflott helg! Kos deg med melkegarnet ditt - skal bli spennende å se hva det blir ut av det.
Vi ses snart!
Klem fra Marihøna

elisabethA

09.sep.2008 kl.19:11

Tusen takk for sist. Det var kjempekoselig å få hilse på deg. Vi fikk nå le litt i løpet av helgen da. Ha en fin uke.

Skriv en ny kommentar

strikkeliseshobbyhule

strikkeliseshobbyhule

53, Fredrikstad

Jeg er godt voksen og koser meg med hobbier.Gift ,har et barn som er ute av redet.Mormor til ei jente på 5 år som er god jenta mi.

Kategorier

Arkiv

hits